Business Intelligence
Business Intelligence eller BI er effektivt med med kompetencer bagved
Få overblik med Business Intelligence eller BI. Spar tid ved at digitalisere og automatisere dine rapporter på økonomi, salg og drift

Information som værktøj for gode beslutninger


Træffer I beslutninger ud fra informationer I har tillid til. Mange virksomheder bliver hurtigt uigennemskuelige fordi der er mange forskellige mennesker og processer, som ikke er struktureret til at give det overblik man har behov for. Spørgsmålet man kan stille sig selv er: Kan vores processer og rapportering indrettes så informationerne, der bruges i beslutningsprocesserne giver et mere præcist billede af forretningen samt effekt og risici ved specifikke beslutninger.

Nogle forretninger gavner af standardiseret rapportering, andre har behov for mere konkrete analyser og så er der alle de øvrige virksomheder der har en god blanding.

Vi hjælper med at analysere hvilken type rapportering I har behov for og hvordan rapporteringen bør struktureres, herunder:


1. Hvilke parametre er vigtige for jeres virksomhed - KPI'er?

2. Hvordan skal beslutningsprocesserne hænge sammen med rapportering for at skabe mest værdi?

3. Hvilke systemer har I til at understøtte dette - arbejder systemerne for jer eller arbejder I med systemerne?

Tilpas rapportering til jeres behov

"Information er magt" siges det.


Business Intelligence (BI) kan blive din driver for at sikre vigtig viden om din forretning. Med en digitalisering af din forretning og en god struktur kan du få informationer til at danne et overblik live om forretningens vigtige parametre.


Man kan tilpasse et automatisk rapporteringsflow hvor BI-systemet selv kan konvertere dine data til brugbare parametre for præstationerne i din virksomhed.


Hvordan performer dine afdelinger på deres mål?

Hvordan er udviklingen i salget af jeres nye produkter?

Sker tingene i det tempo I forventer?

Hvordan udvikler forretningen sig ift. konkurrenterne?

Har I effekt af jeres markedsføring?


Og mange andre vigtige spørgsmål man kan måle på for vurdere forretnings performance.

Skræddersyet BI til din virksomhed. Vi tilpasser med alle dine systemer og giver mulighed for automation og digitalisering indenfor både salg, økonomi og drift

Vi har eksperter, der kan hjælpe jer med at finde ud af hvilke parametre, der giver mening at måle på og designe en BI rapportering, der matcher jeres behov.


Vi ar programmører tilknyttet, som er eksperter i at opbygge et setup, der virker hurtigt og effektivt og visuelt flot.

”De mange nye tal er motiverende for os. Nu kan vi tydeligere end før se, hvad effekten af vores arbejde er. Systemet er så fint kalibreret, at vi kan se på graferne i dag, hvad vi solgte i går”.

Peter Nygaard

Salg- og marketingchef hos ILS Danmark