Digitalisering
sparring rådgivning ledelsesinformation økonomi outsourcing bogholderi løn økonomistyring bestyrelse advisory board
sparring rådgivning ledelsesinformation økonomi outsourcing bogholderi løn økonomistyring bestyrelse advisory board digitalisering

Digitalisering af virksomhedens værktøjer


I dagens Danmark og den øvrige verden fylder den digitale agenda mere og mere:


1. Bogholderiet skal automatiseres

2. Det skal være nemt for kunderne at tilgå information og handle hos os

3. Vi skal kunne bruge mange informationer til at forbedre den måde vi arbejder på

4. Vi skal fokusere mere på selve salget end de administrative opgaver omkring det.

Vi vil meget gerne hjælpe med at sammensætte en løsning, der giver mening for jeres virksomhed på alle områder med økonomi, marketing, CRM, webopsætning.


Kontakt os for et gratis rådgivningsmøde om jeres behov.

Praktiske fordele ved digitalisering af bogholderiet

Bogholderi og regnskab - I manges verden er det bare nogle tal der bliver lagt ind i et system og bliver sendt til Erhvervsstyrelsen og skat en gang om året og revisoren tager sig af.


Virkeligheden er, at hvis man bruger sine informationer rettidigt og i den rigtige form og struktur, så kan man faktisk bruge informationerne til at træffe vigtige og forretningsfrmmende beslutninger. Dette benyttes i høj grad hos de store virksomheder, men er svært for de små og mellemstore virksomheder at få udnyttet.


Det skal være slut nu. Med en digital agenda og god rådgivning og en stærk bogholderifunktion kan vi tilbyde en løsning, der giver digitalt bogholderi en højere værdi end du har oplevet tidligere.


Vi kan hjælpe med at spare tid på diverse administrative processer både af simpel og kompleks art. Digitalisering af bgholderi kan betyde:


 • System til at håndtere betalinger i banken automatisk
 • System til automatisk at aflæse fakturaer, så der spares tid på bogføring
 • System til digital arkivering af bilag, så de er nemme at finde og dele med andre som fx revisor eller bogholder og man kan tilgå bilag fra alle steder i verden ved et klik
 • System til at håndtere udlæg fra ansatte
 • Kasseapparater, der er automatisk integreret til regnskabssystemet
 • Integration af lønsystem til regnskabssystemet og meget mere, hvor man kan spare tid og penge
 • IT robotter, der kan håndtere faste opgaver, hvis man får dem defineret i et fast fremgangsmåde


Der er mange muligheder for at digitalisere din forretnings regnskab og spare tid.


Men det stopper ikke dér... Med Business Intelligence, kan man bruge informationerne og lave automatiske rapporter eller målopfølgning, så man kan se hvordan det går med forretningen løbende og på nogle helt specifikke parametre.


Eksempelvist kan man drive en målsætning om at udvide sin kundeportefølje på et bestemt område. Her vil man kunne lave en rapport hvor man følger med i hvordan udviklingen faktisk bliver implementeret når man ser på live tal fra regnskabet eller udviklingen i en bestemt varegruppe udem at man skal til at lede efter det. Det betyder, at man faktisk får fulgt op på det hvor man tidligere gættede sig lidt frem ud fra en mavefornemmelse.


Mavefornemmelser kan være gode, men det viser sig gang på gang, at de faktiske tal kan vise en sandhed man måske ikke var helt klar over og som faktisk kan give en helt anden konklusion.


Man vil også kunne bruge det digitale og automatiserede flow til at lave nogle faste opfølgningspunkter overfor bestyrelse og ledelse for at vise en konkret opfølgning på nøgletal og sammenligninger med konkurrenter.


Digitalisering på andet end bogholderi


Det er ikke kun bogholderiet, der kan danne gavn i en digitaliseringsproces. Hvad med servicerapporter, der automatisk arkiveres eller salgsprocessen der automatiseres i et system, der kan håndtere


 • kontakter,
 • opfølgningsopgaver,
 • arkivering af historik,
 • oversigt over kontrakter, maskiner mm.
 • automatisk registrering af telefonhistorik
 • forhåndsviden om kunder, der kommer fra internettet, så man kan målrette sin dialog
 • performance på eksisterende kontrakter/kunder


Der er mange måder hvorpå digitalisering kan bruges til at optimere virksomhedens arbejdsgange og vidensdele mellem medarbejdere.


Faktisk koster det slet ikke så meget og en investering kan hurtigt betale sig hjem, så der er mange muligheder at se på.


Igen kan man bruge Business Intelligence til at skabe overblik over udviklingen på specifikke parametre og se om der er nogle parametre man skal justere på i virksomheden.