Outsourcing af økonomifunktion

Økonomifunktionen skal kunne mere end bogholderi

Virksomheder har alle et ønske om at have styr på sin økonomi. Vi har udviklet konceptet Outsourcing af økonomifunktionen med henblik på at tilbyde virksomheder de kompetencer der er brug for og til en pris der giver mening.


Denne løsning hjælper med de gængse opgaver i almindeligt bogholderi og løn, men sætter ekstra fokus på at systemerne der bruges passer til virksomhedens behov og at de er nutidige. Digitalt bogholderi er derfor højt på agendaen.


Det skal være nemt for virksomhedens ledelse at få et overblik over virksomhedens præstationsevner såvel som likviditet og finansielle nøgletal.


Derfor tilpasser vi en løsning til den enkelte virksomhed hvor det føles som en professionel økonomifunktion i virksomheden, som rummer alle de kompetencer I har brug for. Det er for eksempel en økonomichef, en controller og en bogholder, som støttes op af nogle programmører, der kan hjælpe med at automatisere virksomhedens data, så de bliver mere tilgængeligt for de personer, der skal bruge dem.


Alle disse kompetencer kommer til at indgå i en løsning, hvor man kun betaler for den tid der bliver brugt og dermed får adgang til faste kompetencer, der kender virksomheden.


Det er i den forbindelse vigtigt for os, at man føler sig tryg med løsningen og man kan vælge om man vil have personerne on-site (anbefalet) eller om det skal være en mere basal løsning off-site. Vi foretrækker naturligvis at være on-site, da man så lærer virksomheden bedst at kende og dermed bedre kan rådgive og tilpasse løsningerne til virksomhedens behov.


Vores mål med dette koncept er, at gøre det mere tilgængeligt for mellemstore virksomheder at få adgang til en mere professionel økonomifunktion og de forskellige kompetencer, der kan skabe værdi for udviklingen af virksomhederne. Noget, som idag er forbeholdt de store virksomheder.


Vi ønsker at gøre op med tankegangen om at man skal ansætte én person der skal kunne rumme alle økonomifunktionens opgaver, men ikke har kompetencer eller motivation for at levere den fulde løsning over en længere periode.

Outsourcing af bogholderi skaber overblik over din økonomi, sparer penge og hjælper dig til at få tid til at fokusere på forretningen
Outsourcing af økonomi er både kompetencer i bogholderi, digitlisering, ledelsesrapportering og sparring. Du får hjælp til et bedre overblik

Fordele ved Outsourcing til ProcOpt Management

Vi hjælper med:  • Bogholderi og løn
  • Forberedelse til revision
  • Koordinering af revision


  • Ledelsesrapportering
  • Sparring med ledelse og bestyrelse
  • Analyse af virksomhedens præstationsevne


  • Digitalisering af bogholderi
  • Optimering af virksomhedens processer og struktur
  • Opsætning i PowerBI (automatisk rapportering)

Få mere overskud til virksomhedsdrift


Med en outsourcing af økonomistyring og bogholderi sørger vi for at du stadig har fingeren på pulsen af din virksomhed, men giver dig samtidig rammer, der kan frigive opgaver fra din egen hånd, så du kan fokusere mere på at udvikle din forretningen og være der for dine medarbejdere.


Selv med en økonomimedarbejder i huset i forvejen vil vi med et mere spredt kompetenceniveau kunne løfte niveauet, så du får mere overskud og hjælp til at drive din forretning.


Det er vores mål, at vi skal hjælpe med at skabe værdi til virksomheden gennem et højt fagligt niveau og evnen til at rådgive virksomheden med optimering og forbedringer samt at udnytte virksomhedens og medarbejdernes potentiale.

Sådan fungerer det


Vi vil lave en gennemgang af jeres virksomheds nuværende organisation og arbejdsopgaver samt ved interview af ledelsen at identificere hvilke behov, I føler ikke bliver opfyldt idag.  


Dernæst vil vi i samarbejde med jer lave et forslag til hvordan en løsning skal se ud fra jer og hvilke kompetencer I har behov for samt hvilket omfang. Ud fra dette bliver det besluttet ved dialog hvilken løsning der passer bedst til jeres forretning samt hvilket udviklingspotentiale der kan arbejdes videre med på længere sigte.


Herefter vil vi starte en implementering af den valgte løsning hvor vi får de rigtige folk tilknyttet til jeres løsning i det omfang der giver mening og forbereder den vidensdeling der skal til for at lave en god overgang for personale, så I oplever minimal påvirkning ved en personaleimplementering.

Hør mere om Outsourcing

 
 
 
Jeg accepterer, at ProcOpt Management må kontakte mig om Outsourcing af supportfunktioner
 
Jeg accepterer, at modtage nyheder og tilbud fra ProcOpt Management
 
 
Kompetencer hjælper til outsourcing af din økonomi. Her får du mest værdi for pengene med bogføring, løn, digitalisering og ledelsessparring