Specialtilbud til små virksomheder

Specialtilbud

til små virksomheder

Mens du fokuserer på din lidenskab for din forretning, har vi ekspertisen til at håndtere bogholderiet. Vores skræddersyede løsning er skabt til små virksomheder og vil frigøre din tid.

Vi tilbyder et alternativ til "gør det selv" bogholderi

 • Leger du med tanken om at starte din egen virksomhed?
 • Er du en ejer af en lille virksomhed inden for områder som f.ex. frisør, yogastudie eller bageri?
 • Er du en kreativ sjæl og arbejder som freelancefotograf, designer eller kunstner?
 • Er du solo, eller har du et lille team ved din side?


Selvom "gør det selv" bogholderi i små virksomheder kan virke tiltalende med sin umiddelbare omkostningsbesparelse, er der flere udfordringer og ulemper ved denne tilgang. Det kræver betydelig tid og opmærksomhed at administrere forskellige administrative opgaver, herunder bogføring, fakturering, regnskab, moms- og skatteindberetninger. Tid som ellers skulle være rettet mod udvikling og vækst af virksomheden.Desuden vil manglende erfaring inden for regnskab og administration føre til fejl, der vil være kostbare og tidskrævende at rette. Den komplekse karakter af forskellige administrationsgebyrer og skatteregler er forvirrende og kræver indsigt. Denne indsigt er ikke nemt tilgængelig. Den konstante opmærksomhed, der kræves for at opretholde korrekte regnskabsmæssige optegnelser, kan føles kedelig og distraherende, hvilket  påvirker alle andre aspekter af virksomhedens drift negativt.


Hvis din passion for dit arbejde er stærk, men du føler dig tabt i de nødvendige, men mindre spændende opgaver som bogholderi, bør du helt sikkert udforske vores tilbud.

Oplev fordelene ved vores professionelle bogføringsservice

til kun 500 kr pr. måned i de første 2 måneder.

Og som en ekstra bonus får du en gratis startopsætning med i pakken.


Såden fungerer det • Ring eller skriv til os for at book et helt gratis og uforpligtigte møde.


 • På mødet kigger vi på, hvordan jeres firma er organiseret i dag, og hvilke procecer I har for de enkelte arbejdsgange.


 • Sammen finder vi en fælles plan for jeres udfordringer. Vi finder ud af, hvilke kompetencer I allerede er i besiddelse af og hvilke I får brug for i fremtiden.


 • Vi finder ud af, hvordan vi kan understøtte jer og jeres videreudvikling. 


 • Når planen er lagt, begynder vi at kigge på løsningsmuligheder. F. eks. benytter I allerede et digitalt bogføringssystem (dette bliver et lovkrav fra 2024)? Ellers skal dette implementeres.


 • Vi sætter systemmet op helt gratis, så det passer til netop Jeres behov.


 • Så begynder bogholderiservice a la Basic abonement (se her).Din prøveperiode starter.


Hjælp og økonomisk rådgivning til mindre virksomheder


Vi ønsker at blive din foretrukne samarbejdspartner inden for bogholeri og rådgivning. Vores tilbud giver dig en omfattende tilgang til alle aspekter af din virksomheds økonomi. Vores fokus går ud over, blot at udarbejde dit årsregnskab. Vi arbejder sammen med dig for at optimere din drift, forme din strategi, reducere din skattebyrde og realisere dine mål.

Vi skræddersyr vores rådgivning, så den passer nøjagtigt til din virksomheds unikke udfordringer og situation.

Book et møde


Tag kontakt til os nu for at få mere indsigt i, hvordan vi kan bidrage til din virksomhed. Book et gratis og uforpligtende møde, hvor vi kan begynde at udforske synergierne mellem vores færdigheder og dine mål.

”Thomas har hjulpet os med stort set alt.

5/5 Thomas har hjulpet os med alt , dejlig nem at snakke med! Han kan klart anbefaledes”.


Jonas Hoffmann

V2 Ink

Trustpilot
 
 
 
 
Jeg accepterer, at ProcOpt Management må kontakte mig om Specialtilbud til små virksomheder
 
Jeg accepterer, at modtage nyheder og tilbud fra ProcOpt Management