Digitalisering af bogholderi

Digitalisering af bogholderi


Red dig selv fra papirhelvedet:

Digitalisering af bogholderi er vejen fremØnsker du at slippe for besværet med at håndtere fysiske kvitteringer og andre løse dokumenter? Synes du, at alt for meget tid går med at indtaste data i dit regnskabsprogram? Drømmer du om at opnå en mere forståelig indsigt i dine økonomiske tal? Tid til at skifte spor! Lad ProcOpt Management tage sig af digitalisering og automatisering af din bogføring. Dette betyder, at du aldrig mere behøver at bekymre dig om fysiske kvitteringer, samtidig med at du opnår en langt mere præcis forståelse af din virksomheds økonomiske situation.


Når du tager skridtet ind i den digitale fremtid med ProcOpt Management overlader du blot hele bogføringsprocessen til os. Vi  digitaliserer og automatiserer de enkelte trin. Det betyder, at du kommer til at sige farvel til besværet med at holde styr på fysiske kvitteringer. I stedet for at bruge tid på at arkivere papirkvitteringer, papirfakturaer, udskrive fakturaer og bilag, har vi gjort det nemt. Man tager blot et billede af papirkvitteringer og fakturaer direkte i en mobilapp. Elektroniske fakturaer bliver desuden videresendt, manuelt eller automatisk, direkte til din regnskabsafdeling via e-mail. På den måde forenkler vi hele processen og giver dig mere tid til at fokusere på din virksomheds kerneaktiviteter.


Vi er kræsne, når vi vælger og anbefaler systemer. De skal have tre vigtige kvaliteter: de skal spare tid, være brugervenlige og fleksible. For os betyder fleksibilitet, at et system problemfrit kan samarbejde med andre systemer. Vi anbefaler kun de løsninger, som opfylder lovgivningen og vores kunders unikke behov. På den måde sikre vi, at vores anbefalinger passer til din virksomhed.


Hvilket regnskabsprogram passer bedst? 

Inden for bogholderi er der skabt en imponerende række digitale værktøjer, der er designet til at lette arbejdsbyrden. Nogle af disse systemer er skræddersyet til store virksomheder. Andre er skabt med fokus på mindre virksomheder.


Det spændende ved markedets digitale løsninger er, den konstante udvikling. Ved at sammensætte forskellige teknologiske redskaber kan hver enkelt komponent løbende tilpasses efter dine specifikke behov. Det afgørende er, at sikre dit bogholderis fleksibiltet til at følge med din  udvikling og virksomhedens vækst.


På den måde kan du drage fuld fordel af de digitale muligheder og tilpasse dem til dine unikke krav.


Kontakt os i dag, så vi sammen kan finde den bedste digitale løsning til din forretnings behov. 


Din rejse mod digital bogføring begynder her.

 
 
 
 
Jeg accepterer, at ProcOpt Management må kontakte mig om Digitale regnskabsprogrammer
 
Jeg accepterer, at modtage nyheder og tilbud fra ProcOpt Management
 
 

Digital regnskabsmagi: såden gør du tal til din virksomheds bedste ven


For mange er bogholderi og regnskab blot en række tal, der tastes og sendes til Erhvervsstyrelsen og skat en gang om året. Alt imens revisoren tager sig af resten.

Lad os tage et øjeblik til at tænke: Hvad nu hvis disse tal kunne gøre mere end bare at samle støv på hylden?


Ved at have faste processer og strukturing af regnskabstal, er det med digitaliseringen blevet muligt for små viksomheder at opnå den samme viden, som tidligere kun har været forbeholdt større virksomheder og benytte den værdi til fremadrettet at optimerere virksomhedens vækst.


Men frygt ej. Med en digital agenda, kyndig rådgivning og en stærk bogholderifunktion kan vi tilbyde dig en løsning, der gør digitalt bogholderi til en uvurderlig skattekiste.

Eksempelvis vil det blive muligt at trække tal som viser det daglige salg og profitmargien, baseret på den reelle indkøbspris, salgskomission etc.

At digitalisere bogholderiet hjælper med at spare tid og optimere din virksomheds økonomi.

Vi kan hjælpe dig med at frigive tid og spare penge.


Digitalisering af bogholderiet kan betyde:


  • Et system til at håndtere betalinger i banken automatisk.
  • Automatisk aflæsning af fakturaer.
  • Digital arkivering af bilag, så de er nemme at finde og dele med  revisoren. 
  • Med en netopkomling er der adgang fra hele verden. 
  • Håndtering af ansattes udlæg.
  • Kasseapparater, der automatisk integreres i regnskabssystemet.
  • Integration af lønsystem i regnskabssystemet.
  • IT-robotter, der kan tage sig af faste opgaver, når de er defineret i en fast arbejdsproces.

Digitaliseringen giver dig et væld af muligheder for at spare tid og optimere din forretnings økonomi.


Men vent, der er mere!


Med Business Intelligence kan du tage dine finansielle data og omdanne dem til automatiske rapporter og målopfølgning. Dette betyder, at du kan følge med i din virksomheds udvikling i realtid og på specifikke nøgleparametre.


Hvis du har sat som mål at udvide din kundeportefølje, er det muligt at oprette en rapport, der giver et øjebliksbillede baseret på live data fra regnskabet.  De faktiske tal kan ofte afsløre sandheder, der tidligere var ubekendte og derved give helt nye perspektiver.


Det bliver muligt at transformere det automatiserede workflow til  faste opfølgningspunkter for direktion og bestyrelse. En konkret KPI kunne være konkurrentsammenligninger.


Det er tid til at omfavne de digitale superkræfter og gør dit regnskab til en kilde til positivitet og produktivitet. Så tag skridtet ind i den digitale fremtid og lad tallene arbejde for dig.